Spreekt uw lichaam wel de juiste taal?

Groene_lichaamstaal21Past u de juiste salestechnieken toe maar haalt u de klant toch niet binnen? Vindt u het tijdens rekruteringsgesprekken moeilijk om te achterhalen of uw kandidaat wel de waarheid zegt? Dan ligt het misschien aan uw lichaamstaal of leest u die van anderen slecht. Michal Teunkens en Karin Versmissen organiseren een gratis infosessie over hoe aandacht voor lichaamstaal je zakelijke succes kan beïnvloeden.

“Een foto zegt meer dan 100 woorden, daar zijn we het allemaal over eens. Trek dat door naar je doen en laten en dan kom je bij ’t gegeven dat een pose of gezichtsuitdrukking ook meer zegt dan 100 woorden” zeggen Michal Teunkens en Karin Versmissen.

Beiden zijn lichaamstaal-experts getraind door het Centrum voor Lichaamstaal en begeleiden professionals die meer succes willen halen uit de interactie met anderen. “In de digitale wereld blijf je, nog meer dan voorheen, het verschil maken door je persoonlijke aanpak. Jouw lichaamstaal is hierin een cruciale factor die bepaalt of je wel of niet succesvol bent.”

Op donderdag 20 november organiseren zij in Roosekes Breem in Vosselaar een ontdekkingstocht rond lichaamstaal en delen ze een paar sleutels tot succes.  Alle info via www.embodyyourgoals.be