SPRDLUX Events tackelt verkeerde perceptie

SPRDLUXSPRDLUX Events, het evenementen- en meetingbureau van de Turnhoutse Sarah Beyens, lanceert een nieuwe huisstijl en website. De eenvoudige look & feel met in hoofdzaak zwart en wit staat voor de aanpak van het bureau. De klant wordt volledig ontzorgd op het vlak van eventondersteuning, ook op het vlak van marketing en communicatie.

“De naam SPRDELUX staat voor de emotie die een event teweeg moet brengen, maar veel bedrijven associeerden de naam verkeerdelijk met een superdeluxe budget”, legt Sarah Beyens uit. “Misschien hebben we die verkeerde perceptie ook wat in de hand gewerkt met een high-end huisstijl. Om die problemen te tackelen lanceren we nu de nieuwe site en huisstijl. Dit wil niet zeggen dat de klant gaat inboeten aan de kwaliteit en service waarvoor we bekend staan.”

Alles op maat
SPRDLUX Events organiseert al sinds 2011 events, meetings, incentives en congressen. Het bureau benadert evenementen vanuit de marketing en ondersteunt bedrijven om het meeste uit hun event te halen en bepaalde doelstellingen te behalen. Op de website vind je een aantal voorbeelden van georganiseerde events, maar dit zijn geen kant-en-klare pakketten. “Alles wordt op maat gemaakt met de juiste partners om het effect van het event te optimaliseren”, benadrukt Sarah Beyens.