Domo Elektro uit Herentals brengt de My Blender Sport op de markt. Dat is een combinatie van een blender en een drinkbus die sporters toelaat snel een sport- of powerdrank te maken. Dat het bedrijf een triatlonteam sponsort, ligt mee aan de basis van het nieuwe product.

Kopman van het vorig jaar opgerichte DOMO-SCOTT-triatlonteam is Pieter Heemeryck, meervoudig Belgisch kampioen halve triatlon en vorige week nog 10de op het WK Ironman in Chattanooga. Het team bestaat uit 7 leden en de ambitie is groot: met 1 of meer atleten podiumplaatsen op enkele grote wedstrijden in binnen- of buitenland.

Gezonde levensstijl
CEO Wim De Voeght van DOMO Elektro is zelf triatleet en lid van het team. “Om topsport te kunnen bedrijven, is een gezonde levensstijl een eerste vereiste”, vertelt hij. “Met de My Blender Sport maak je in no time een gezonde sportdrank die je makkelijk meeneemt onderweg. Dit product sluit aan bij onze ambitie om te blijven innoveren en klanten te voorzien van producten die aansluiten bij hun wensen.”

Het My Blender Sport-pakket bestaat uit 2 flessen van 500 ml, 2 sportdrinktuiten, 2 gewone drinktuiten, een blenderbasis, een messenstuk en een receptenboekje. Het gamma van DOMO Elektro bestaat momenteel uit een 300-tal producten die worden omschreven als klein huishoudelektro. De voornaamste markten voor het vanuit Herentals opererende bedrijf zijn de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Tsjechië.