SPK bundelt expertise voor ondernemers in nieuw concept

Onderneem met SPKDe Strategische Projectenorganisatie Kempen (SPK) lanceert het concept ‘Onderneem met SPK’. Daarin bundelt ze haar expertise die ze ten dienste wil stellen aan de Kempense ondernemers. “Het is in het leven geroepen op vraag van de ondernemers”, zeggen Ellen Bisschops en Florence Maes, initiatiefnemers van Onderneem met SPK.

“We krijg geregeld de vraag voorvoor een ondernemer zoal bij SPK terechtkan. We beschikken over waadevolle expertise en een interessant dienstenaanbod dat complementair is aan wat elders bestaat. Maar blijkbaar is ons aanbod grotendeels onbekend bij ondernemers. Daarom besloten we die vraag te beantwoorden met een frisse website die ons aanbod van diensten, activiteiten en trajecten voor ondernemers bundelt.”

Inspiratie
“Die brengt ook verhalen van en over ondernemers, casestudies en andere interessante weetjes”, vult Florence Maes aan. “We zetten ondernemers en hun verhalen, dromen, uitdagingen en ambities centraal en laten ze zelf aan het woord. Dit kan alleen maar een bron van inspiratie zijn voor andere ondernemende geesten.”

“‘Onderneem met SPK bouwt verder op het projectwerk van SPK: de kennis en ervaringen die we ontwikkelen tijdens het projectwerk maken we op deze manier beschikbaar voor ondernemers en het helpt ze te groeien in de juiste richting”, zegt Bart Wuyts, directeur van SPK.

De nieuwe website die alle info bundelt, is ontwikkeld door de  jonge creatieveling van Beresterk.