Sonos-speaker: dé eindejaarshit

an helsenWeet je wat dit jaar het relatiegeschenk bij uitstek is? An Helsen van Selexion Helsen NV uit Herentals wel. “De Sonos-speaker”, zegt ze beslist.

“Flex Power Tools, een bedrijf hier vlak in de buurt, heeft pas een eerste lading besteld. Ze geven die aan hun klanten als incentive. Wanneer ze een bepaalde afname doen, krijgen die een Sonos. We verwachten dat we er een 100-tal zullen leveren. Bij nog een andere klant in de buurt, KVL, zijn we de kantoren aan het uitrusten met een 15-tal luidsprekers. De Sonos is de hype van het moment.”

Voor wie niet helemaal mee is met de nieuwste audiotrends: de Sonos-speaker is een losstaande geluidsbox die wordt aangestuurd via je smartphone of tablet. Je downloadt een gratis app en daarmee roep je muziek op via bijvoorbeeld internetradio’s. Via je telefoon of tablet stuur je die draadloos door naar de speaker, die het geluid op zijn beurt tot bij je oren brengt.

“Het succes wordt verklaard door de eenvoud in bediening, het perfecte ontvangst en de grote keuze aan muziek”, aldus nog An Helsen.