snack djendo okEllen Proost (22) en Kristof Verdick (29) uit Turnhout starten in februari 2015 met een eigen zaak in bijberoep. Met het franchisingconcept Snack Djendo zorgen zij met een mobiele snackwagen voor snacks, frietjes, hamburgers, pasta, pita, panins’s en zelfs desserts tijdens evenementen, privéfeestjes en bedrijfsfeesten.

“Ik werk al sinds mijn 15 jaar in het weekend bij een bakker, mijn man Kristof is zelf ook altijd ondernemend geweest door bij te gaan werken. We dromen al een tijdje van een eigen zaak en kozen voor het franchiseconcept van Snack Djendo. Die hebben al een filiaal in Diksmuide, De Haan en Wervik. Het concept lijkt ons leuk, we kunnen het combineren met onze job in dienstverband en zo en kijken of ondernemerschap iets voor ons is”, zegt Ellen Proost.

“Ikzelf zal instaan voor de verkoop, en zorg dat de klant krijgt wat hij wil. Kristof staat achter het fornuis of bakplaat. Hij deed daarvoor de nodige ervaring op een cateringbedrijf waar hij jarenlang voor werkte.”