Smurfit Kappa viert toekomst met groot personeelsfeest

skt- in motionSmurfit Kappa Turnhout vierde vorig weekend haar visie op de toekomst. Alle personeelsleden werden samen met hun familie en vrienden uitgenodigd op een groots personeelsfeest dat volledig in het teken stond van ‚beweging’.

Smurfit Kappa Turnhout is in motion, in beweging. „Om onze klanten nog beter te servicen, hebben wij een strategisch masterplan uitgewerkt. We investeren niet alleen in een nieuw en modern machinepark, maar ook in een nieuwe fabriekslay-out die ons productiever en flexibeler maakt om in te kunnen spelen op toekomstige uitdagingen. Daarom zijn we in beweging! Deze nieuwe aanpak wilden we vieren met al onze personeelsleden,” aldus Vincent Chaidron.

Voor het personeelsfeest met meer dan 1000 aanwezigen werd een hal van 1000m2 ingericht als eventlocatie. Eventspecialist SPRDLUX Events stond in voor de conceptcreatie, catering, en animatie voor jong en oud en waakte er over dat de strenge veiligheidsvoorwaarden nageleefd werden.

Smurfit Kappa Turnhout levert niet alleen oplossingen voor kartonverpakkingen aan productiebedrijven in binnen- en buitenland, maar gaat er prat op om pro-actief mee te denken met de noden en wensen van haar klanten. Ook Smurfit Kappa Machine Systems dat industriële productieprocessen bij klanten optimaliseert door investeringssimulaties te genereren, lijnen beter in te plannen en “runability” te verhogen, heeft zijn kantoren onder het dak van Turnhout.