Smulders (Iemants, Willems) geeft dikke cheque tegen kanker

SAMSUNG CSCDe Belgische vestigingen van staalbouwbedrijf Smulders – Iemants in Arendonk, Willems in Balen en Smulders Projects in Hoboken – hebben een cheque van 30.500 euro overhandigd aan Kom op tegen Kanker. Het gaat om de opbrengst van verschillende activiteiten voor het goede doel. De onderneming verdubbelde het ingezamelde bedrag.

Het personeel van Smulders organiseerde het hele afgelopen jaar activiteiten om geld voor Kom op tegen Kanker in te zamelen. Alle Belgische vestigingen van Smulders werkten hieraan mee. Ze organiseerden zumbalessen, bierproefavonden, kookworkshops, enz. De acties brachten zo’n 10.000 euro op. Ook tijdens de voorbije Familiedag in Den Eyck in Kasterlee vonden activiteiten plaats die nog geld opbrachten. Aan het einde van de dag stond de teller op meer dan 15.000 euro. “Een ongelofelijk bedrag, dat elke verwachting overtrof. We besloten het als directie te verdubbelen naar 30.500 euro”, vertelt managing director Raf Iemants. Hij overhandigde namens heel Smulders de cheque aan Karen Dobbé van Kom op tegen Kanker.

Verbluffend
Marc Michils, algemeen directeur Kom op tegen Kanker: “De familiedag van Smulders was voor Kom op tegen Kanker een bijzonder moment. Het event toonde aan hoe ondernemen en duurzaamheid hand in hand gaan: collega’s die een jaar lang in de weer zijn om fondsen in te zamelen voor onze gezamenlijke strijd tegen kanker. Het eindresultaat is verbluffend.”