Sla een hole-in-one en rij naar huis met de New DS5 t.w.v. 47.300 euro

hole-in-oneDe Citroën-garages Gaspar (Turnhout) en Felix (Brecht, Mol, Herentals) hebben een stunt bedacht voor de lancering van de New DS5. Tijdens de voorstelling dinsdagavond 23 juni in de Lilse Golf & Countryclub mag je proberen een hole-in-one te slaan. Lukt je dat, dan is de auto van jou. Catalogusprijs: 47.300 euro.

“Het idee is spontaan gegroeid”, vertelt bestuurder Tim Quirijnen van Felix-groep. “We wilden de lancering van het nieuwe model extra in de verf zetten. Het gaat om een exclusieve wagen waarmee we vooral businessklanten willen aanspreken. Tegelijk is het de lancering van DS als apart merk, waarvan zowel wij als Gaspar straks vertegenwoordiger zullen zijn. De combinatie van een hole-in-one en een auto winnen is volgens mensen die het kunnen weten totnogtoe enkel toegepast tijdens de Pro Tour in de VS.”

Ook een troostprijs
Wie zich inschrijft via de website, mag 1 poging ondernemen op hole 4 van de Lilse golfclub. “Die is voor de gelegenheid ingekort tot 130m”, verduidelijkt Quirijnen. Er is een volledig wedstrijdreglement uitgewerkt dat onder meer zegt dat profspelers niet mogen deelnemen. Is er meer dan 1 deelnemer die een hole-in-one slaat, dan volgt een tweede afslag en gaat de auto naar hij of zij die het balletje het dichtst bij de hole slaat. “Indien de hoofdprijs niet weggaat, zorgen we voor een mooie troostprijs ‘nearest to the pin’”, benadrukt Quirijnen.

Of hij met een bang gevoel de competitie tegemoet treedt? “We kregen van de golfclub te horen dat er twee weken geleden op dezelfde hole maar dan over 180m een hole-in-one is geslagen, dus ik begin wel wat te zweten”, lacht Tim Quirijnen.

Maandagavond waren 165 mensen ingeschreven en de limiet ligt op 200. Wie snel is, kan dus nog zijn kans wagen.