Senior Assist opent woonzorgproject van 20 miljoen

watterrijk-front-kleinOp 2 november opent in Grobbendonk het woonzorgproject Waterrijk de deuren. Het omvat een woonzorgcentrum met 80 woonzorgkamers en 28 assistentiewoningen. Initiatiefnemer is de Belgische woonzorgspecialist Senior Assist die voor de bouw een beroep deed op aannemingsbedrijf Jan De Nul. De investering bedraagt 20 miljoen euro.

Waterrijk telt drie verdiepingen waarbij het woonzorgcentrum over 80 eenpersoonskamers beschikt. Twaalf daarvan zijn zorghotelkamers voor herstel en revalidatie en die bevinden zich op de tweede verdieping. “Zo kan je niet alleen na een operatie verder herstellen maar ook voor tijdelijke opvang bij ons terecht als je mantelzorgers even op reis willen”, zegt Ann Van den Bunder, communication en marketing manager van Senior Assist. Op het gelijkvloers bevindt zich een afdeling voor dementerenden.

Het complex telt verder een brasserie die ook toegankelijk voor niet-bewoners. Parkeren kan in de ondergrondse parking. Op 8, 9 en 10 oktober krijgen geïnteresseerden een rondleiding en zijn ook enkele modelstudio’s te bezichtigen.

Senior Assist werd opgericht in 2006. De groep telt 33 rusthuizen in België waarvan de meeste in Brussel en Wallonië. De organisatie heeft 1.900 medewerkers die in totaal 3.000 senioren verzorgen.