Secures staat in voor veiligheid tijdens Longines Global Champions Tour

secures_teamSecures uit Wechelderzande zal instaan voor heel wat veiligheidsaspecten tijdens de Longines Global Champions Tour, de voormalige Jumping Antwerpen, die van 24 tot 27 april plaatsvindt op de Waagnatie in Antwerpen.

„Secures voorziet een dertigtal HD-beveiligingscamera’s op het volledige terrein, zowel binnen als buiten. Daarnaast leggen wij de volledige bekabeling en de netwerk- en internetinfrastructuur aan voor pers, catering, jury en inkomregistratie. We zorgen ook voor volledige WIFI tijdens het evenement”, zegt Kris Lenaerts.

Zaakvoerder Kris Lenaerts en ICT verantwoordelijke Giovanni Roovers zorgen voor de uitvoering en de professionele integratie. Zij worden bijgestaan door een team van zo’n 10 techniekers. Het is al de vierde keer dat Secures deze klus krijgt toegewezen door de organisatoren van Jumping Antwerpen. Die verwachten dit jaar zo’n 20.000 bezoekers. De Longines Global Champions Tour vindt plaats in 14 verschillende landen, Antwerpen geeft de kick-off. In dit internationale kader sloegen de Longines Global Champions Tour dan ook de handen in elkaar met de haven, de mode en de diamantsector om een uitgebreid programma aan te bieden dat volledig in het teken staat van het beste wat de Stad te bieden heeft.