SD Worx twee keer genomineerd

 

HR Excellence Award NomineeSD Worx heeft twee nominaties voor de HR Excellence Awards: voor “Best HR Technology and System Integration Company” & voor “Best Social Secretariat”. De genomineerden zijn gekozen door een onafhankelijke jury na bevraging bij 1300 HR-beslissers en 900 CEO’s. Zo lezen we in hun nieuwsbrief.

De HR Excellence Awards is een initiatief dat dit jaar in België voor de vijfde keer georganiseerd wordt om HR-dienstverleners te belonen die uitblinken op het vlak van innovatie, kwalitatieve dienstverlening en toegevoegde waarde voor hun klanten. De awards worden georganiseerd volgens objectieve en transparante regels, onder toezicht van een onafhankelijke jury, samengesteld uit 9 ervaren en gereputeerde HR Directeurs van vooraanstaande werkgevers.

Om mee te dingen naar een award in één van de prijscategorieën dienden de genomineerden een concrete casestudy in te dienen die zij zelf mogen kiezen binnen hun specifieke expertisegebied: talent acquisitie, staffing, diversiteitsbeheer, HR transformatie, HR technologie en automatisering, ‘employer branding’, sociale relaties, payroll, compensation & benefits, enz. Innovatieve aanpak, kwaliteit van dienstverlening en meetbare resultaten worden in aanmerking genomen.

Voor “Best HR Technology and System Integration Company” pakte SD Worx uit met een project bij AG Insurance. Voor “Best Social Secretariat” kozen ze voor een project bij Albert Heijn.

De uitreiking van de awards vindt plaats op 13 november 2014.