SD steekt bruidswinkel in nieuw kleedje

Sd interieurSD Schrijnwerkerij & Interieurbouw uit Herentals heeft de voorbije weken een huzarenstuk gerealiseerd. In exact veertig dagen tijd werd E&R Wedding And Fashion in Beverlo compleet verbouwd en uitgebreid. De opdracht verliep via Architectenbureau Sarah Theeuws.

E&R Wedding And Fashion koos voor hun uitbreiding van 400m² voor een strakke look met een ‘touch of gold’ en een parketvloer voor een huiselijk gevoel. Belangrijk was ook dat de verlichting de stylistes de mogelijkheid geeft om de bruid letterlijk in de spotlights te plaatsen.

SD realiseerde de complete verbouwing. “De eerste dag na de bouwvakantie stonden we hier al met enkele teams om snel te starten met het uitbreken van muren en alle bestaande leidingen”, vertelt Jef Dens, die de operationele leiding binnen SD voor zich neemt. “De ruimte moest worden omgebouwd van A tot Z. Hierdoor stonden we dan ook elke dag met zeven mensen ter beschikking zodat de deadline niet zou worden overschreden.”

Strikte planning
Het Herentalse bedrijf plaatste ramen en deuren, technieken, bouwde gyproc wanden en plafonds, plaatste rustieke parketvloer, op maat gemaakte kasten en hangers voor trouwjurken, enz. “Door de zeer korte uitvoeringstermijn was een strikte planning noodzakelijk”, aldus Jef Dens. “Onze troef was een goede samenwerking met bouwheer, architect en onze onderaannemers. Voor ons bedrijf is dit een belangrijk project. We groeien sterk in de sector van de totaalinrichtingen.”

Vanavond vindt de feestelijke opening van de nieuwe bruidsafdeling plaats gevolgd door een opendeur op  9 en 10 oktober.