Sa!es in Motion geeft verkoopsteams weer ambities

horseHet consultancybedrijf Sa!es in Motion uit Herselt positioneert zich sinds jaren als een sterk gedreven, enthousiasmerend en innoverend geheel. “Ons hecht team focust zich vooral op Sales & Business Development bij bedrijven”, zegt zaakvoerder Rudy Van de Sompele. “In de huidige economie is turbulentie de nieuwe norm : bedrijven worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen, groei wordt niet gerealiseerd; omzet, volumes en rendement staan onder druk. Wij zetten alle zeilen bij om de marktposities van onze klanten te beveiligen.”

Sa!es in Motion heeft de expertise, ervaring en methodologie in huis om deze uitdagingen écht en structureel aan te pakken. “Wij zorgen voor de noodzakelijke ‘Change’ om uw organisatie ‘fit for the future’ te maken.” Het bedrijf kan zo’n acht man inzetten.

Sa!es in Motion heeft niet alleen een heel eigen aanpak, maar beschikt in Herselt over een schitterende trainingslocatie : ‘De Poedertoren’, gelegen te midden van het Merodegebied, op het kruispunt van de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Rudy & Linda bouwden een aantal jaren terug een oude envervallen boerderij om tot deze prachtige locatie voor offsite meetings, seminaries, opleidingen en productpresentaties, waar je ook kan genieten van de kracht en rust van een grote kudde paarden. De paarden worden trouwens ook soms ingeschakeld in de coachingactiviteiten van Sa!es en Teams in Motion.

Vanuit deze locatie organiseert Teams in Motion, een dochterondernemeing van Sa!es in Motion, tal van originele en avontuurlijke teambuildingactiviteiten met als authenthieke thema “Back to Nature”!
De Poedertoren biedt je binnen de prachtige natuur een ruime keuze aan outdoor activiteiten, gecombineerd met verse, gezonde hapjes en heerlijke tapjes! Ideaal om weg van de dagelijkse sleur nieuwe inspiratie en energie op te doen met jouw team!

“Onze agenda voor de komende maanden is intussen goed gevuld” stelt Van de Sompele. “Wij hebben nog heel wat leuke sessies voor de boeg. Wij hebben ondertussen al het genoegen gehad om met zeer mooie bedrijven zowel grote ondernemingen als KMO’S te kunnen samenwerken. Onder hen LeasePlan, Johnson & Johnson, IMEC, Mazda, Boehringer Ingelheim, ING, Management Services , Sportraad Herselt, Muller en vele anderen!

Verwant en interessant: