S & V Cleaning verhuist naar 4Wings in Oevel

S&V CleaningSchoonmaak- en dienstenchequebedrijf S & V Cleaning is zopas verhuisd van Olen naar het bedrijvencentrum 4Wings in Oevel. “We zijn gegroeid naar een bedrijf met 70 werknemers en het was niet langer doenbaar om die vanuit mijn garage thuis aan te sturen”, zegt zaakvoerder Eric Burgers. In 4Wings bieden ze ook een strijkdienst aan voor de mensen die er werken en werknemers van bedrijven uit de buurt.

“Ik kwam uit een managementfunctie bij Securitas en ben 9 jaar geleden gestart als ramenwasser. Iedereen verklaarde me gek”, lacht Eric Burgers. Anno 2016 zijn er 70 werknemers in dienst en werden de activiteiten uitgesplitst in twee vennootschappen: S & V Cleaning verzorgt cleaningdiensten voor bedrijven, S & V Home Cleaning servicet particulieren via het systeem van de dienstencheques. Deze laatste afdeling telt 45 medewerkers. De andere medewerkers zijn actief binnen het bedrijfsgebeuren.

Al die jaren bleef S & V Cleaning vanuit het thuiskantoor werken, maar verhuisde eind januari naar 4Wings om vanaf 1 februari van daaruit de activiteiten te organiseren. Drie kantoormedewerkers staan in voor de planning, personeelszaken, facturatie, enz. “We werken al langer voor Thys Bouwprojecten en Lopar, zo kwamen we hier terecht”, legt de zaakvoerder uit.

Strijkdienst
In een apart lokaal is een strijkdame actief en die biedt haar diensten ook aan voor de medewerkers van de andere bedrijven die zijn gevestigd in 4Wings. “Ze kunnen ’s morgens hun was brengen en ’s avonds nemen ze hun gestreken wasgoed weer mee naar huis”, vertelt de zaakvoerder. “Hetzelfde geldt voor de bedrijven in de omgeving. Meer nog: in een straal van 10 km komen we de was gratis ophalen en weer terugbrengen.”