RVB wil geen publiciteit meer maken

Het schrijnwerkersbedrijf RVB uit Kasterlee kan de vele orders nog nauwelijks aan. “Wij willen daarom absoluut geen publiciteit meer maken”, zegt zaakvoerder Raymond Van Bouwel. De firma is onder meer gespecialiseerd in dakwerken.

RVB: dat is Raymond Van Bouwel en zijn twee zonen. Die hebben hun bedrijf in de afgelopen jaren uitgebouwd tot een gerespecteerde onderneming. In die mate dat ze moeite hebben om de vele orders op te volgen.  “We hebben daarom vier man moeten aannemen. Nederlanders dan nog wel. In de streek vinden we geen gekwalificeerde stielmannen meer. Stel je voor. Maar die Nederlanders doen het uitstekend dat wel. Ze hebben hun eigen Nederlandse markt volledig in elkaar zien stuiken en komen bij ons hun brood verdienen.”

RVB neemt ook grote projecten aan. “We doen niet enkel dakwerken maar ook ramen en deuren bv. Zo hebben we onlangs ingetekend op een groot project van de firma PIT uit Kapellen. Die gaat 18 huizen in een soort Engelse wijk van  Watermaal-Bosvoorde opkalefateren. Daar hoort ook de vernieuwing van ramen en deuren bij. Wij hebben die bestelling binnengehaald. Zijn we uiteraard heel trots op.”

RVB realiseerde verleden jaar een positief bedrijfsresultaat van 45.000 euro.