TV Plus, de vrijetijdsprogrammatie binnen de regionale tv-zender RTV, start een nieuwe reeks: Bij Ons. 10 weken lang zullen elke week een andere stad of gemeente onder de loep worden genomen. De zender met thuisbasis Heultje-Westerlo kondigt nog meer programma’s aan.

De presentatoren Maarten Cox en Nasrien Cnops zijn elke week te gast in een andere stad of gemeente, waar ze op zoek gaan naar interessante onderwerpen voor een reportage. Ook Cynthia Reekmans is van de partij. Zij verrast een aantal inwoners met een cadeautje.

Gemeenten uit de Kempen die de komende weken aan bod komen zijn: Herentals, Hoogstraten, Rijkevorsel, Laakdal en Kasterlee. Bij Ons wordt elke weekdag uitgezonden om 10.30u. – 13.15u. en 17.45u.

Groeicijfers
De regionale zender voor Kempen en Mechelen kondigt trouwens groeicijfers aan. “In 2016 groeide het bereik met bijna 20% en in 2017 kwam daar nog eens 10% kijkers bovenop”, zet algemeen directeur Farid Khetouta. “Dagelijks dus goed voor een gemiddelde van 160.000 kijkers. Die lijn willen we bij RTV | TV Plus nog doorzetten. De kijker mag zich in de loop van dit jaar dan ook verwachten aan een aantal nieuwe programmareeksen, waarvan Bij Ons de spits mag afbijten.”