Ronny Bols.

Ronny Bols.

Eribel uit Hoogstraten, marktleider in brandwerende, geluidsisolerende en veiligheidsdeuren, is op zoek naar een nieuwe CEO. Huidig CEO Ronny Bols, die het bedrijf 25 jaar geleden oprichtte, wil af van de dagelijkse leiding om zich volledig te kunnen toeleggen op innovatie en internationaal business development.

Group Eribel is een familiale KMO die een 110-tal mensen tewerkstelt. Naast de hoofdzetel in Hoogstraten zijn er vestigingen in Lommel en Relegem. In Lommel bouwt het bedrijf momenteel een bijkomende productiehal van 1.800 vierkante meter die na de bouwvakantie in gebruik wordt genomen. “De uitbreiding volgt het groeien van onze activiteiten”, zegt Eva Schildermans, HR-medewerker. “We gaan er ook deuren met een nieuw, zelf ontwikkeld afwerkingssysteem produceren. Voor deze uitbreiding zijn we op zoek naar 11 bijkomende medewerkers.”

Verdere uitbouw
Maar ook voor de andere vestigingen zijn er vacatures, nog eens een 15-tal in totaal. Zo is het bedrijf op zoek naar een calculator, onderhoudstechnicus, verschillende productiemedewerkers, monteurs, enz.

De belangrijkste vacature is evenwel die van grote baas. “Ronny Bols heeft de voorbije jaren een volwaardig directieteam uitgebouwd. Nu wil hij de fakkel doorgeven om samen met een nieuwe CEO in te zetten op de verdere uitbouw en groei van het bedrijf”, aldus nog Eva Schildermans. “Welk profiel we zoeken? Een typisch CEO-profiel.”