Ronin Technologies vestigt zich in Technologiehuis in Mol

Technologiehuis Mol 006In november vorig jaar zag Ronin Technologies het levenslicht.  “ We zijn een softwarebedrijf dat een Android/iOS crossplatform app ontwikkelt om nieuwe contacten te leggen via een virtuele wereld, gebaseerd op geolocatie en profile matching”, vertelt medeoprichter Ann Holvoet. “Kandidaten kunnen zich op drie verschillende manieren aanmelden: in een dating, social of business mode. Het gebruik van de app zal vaak gelinkt worden met events, zodat gebruikers bijvoorbeeld op een technische beurs een zakenpartner kunnen vinden.” Momenteel is er een teaser website (www.dipitys.com). Het is de bedoeling om tegen deze zomer live te gaan.

Het team van Ronin Technologies bestaat uit game developers en mensen uit de digitale broadcast wereld, gecombineerd met ervaring uit de navigatie software business. Ze hebben zich recent gevestigd in het Technologiehuis in Mol. “Wij zijn heel tevreden over ons kantoor”, vertelt medeoprichter Ann Holvoet. “De locatie werkt heel inspirerend en het gebouw is echt state of the art. Het is zeer gebruiksvriendelijk en er zijn veel gemeenschappelijke diensten waarvan we tegen een spotprijs gebruik kunnen maken.” Mol was voor ons allen een haalbare kaart qua reisafstand ( sommige team leden wonen in Nederland) en we waren op zoek naar een omgeving die inspirerend werkt en waar we van een aantal gemeenschappelijke diensten kunnen gebruik maken. Het feit dat we innovatief genoeg bezig zijn om in het Technologiehuis toegelaten te worden was voor ons een extra prestige-zetje.

Het team van Ronin Technologies bestaat uit 8 mensen. Indien alles volgens plan verloopt, zal Ronin Technologies in Mol nog uitbreiden. “Het zal sowieso ons hoofdkwartier blijven. Zodra we live zijn en de eerste opdrachten binnenkomen, is het ook de bedoeling om extra mensen aan te trekken.”