Op een gala in Tour & Taxis in Brussel is Roel Druyts van Hillewaere Vastgoed uit Oud-Turnhout uitgeroepen tot Vastgoedondernemer van het Jaar. Dat gebeurde tijdens de uitreiking van de Real Estate Award door de Confederatie van Immoberoepen (CIB Vlaanderen). Met de prijzen wil de beroepsvereniging het ondernemerschap in de vastgoedsector stimuleren en inspireren.

CIB Vlaanderen ging op zoek naar sterke ondernemersverhalen. Een onafhankelijke jury boog zich over de ingediende dossiers en duidde in elke categorie (Vastgoedondernemer en Vastgoedbelofte) 3 finalisten aan. Het publiek met meer dan 400 vastgoedmakelaars bepaalde via een live stemming mee wie uiteindelijk met een prijs ging lopen.

Bekroning
In de categorie Vastgoedondernemer van het Jaar waren de drie finalisten: Wouter en Klara De Neve van Structura uit Wemmel en Grimbergen, Roel Druyts van Hillewaere Vastgoed uit Oud-Turnhout en Philippe Gillis van Vastgoed Gillis – Ugly.be uit Berchem. Hillewaere Vastgoed, een groep actief in de provincies Antwerpen en Limburg, kwam als winnaar uit de bus. Zaakvoerder Roel Druyts: “In 15 jaar tijd zijn we als kantoor enorm gegroeid. Deze award is een bekroning op het harde werk dat al onze medewerkers dagelijks leveren”, reageerde een zeer gelukkige Druyts.

Die sprak de ambitie uit om de komende 3 jaar 10 bijkomende kantoren te openen in Antwerpen en Limburg en op termijn een nationale speler te worden.