Roadshow rond overdracht van je zaak

Het Vlaamse ondernemerschap staat op een belangrijk kantelmoment. De komende jaren bereiken heel wat ondernemers van de babyboomgeneratie de pensioengerechtigde leeftijd. Zij zitten met heel wat vragen als het gaat over overdracht van hun zaak en/of eindeloopbaan.

UNIZO wil hierop inspelen met een roadshow ‚ondernemers op een kruispunt’ (www.ondernemersopeenkruispunt.be) over heel Vlaanderen om deze doelgroep te mobiliseren en hen gratis persoonlijk advies te geven via één van de experten uit het netwerk van Unizo.

Joël Stockmans licht toe: „Tijdens deze roadshow in elke Vlaamse provincie kunnen ondernemers op één dag gepersonaliseerd advies inwinnen en krijgen ze praktische informatie over alle aspecten van hun eindeloopbaan en de overdracht van hun bedrijf, zaak of praktijk. Ze krijgen er tips en advies bij heel wat pertinente vragen, knelpunten en uitdagingen op, die zowel van financiële, fiscale, juridische, bedrijfseconomische als sociale aard kunnen zijn. En dit volledig gratis!”

Er zijn vijf adviesmarkten, één in elke Vlaamse provincie. De sessie in Antwerpen bijvoorbeeld vindt plaats op 5 juni van 17 tot 21.30 uur in de KBC-toren in Antwerpen. Alle informatie op www.ondernemersopeenkruispunt.be