R en F Introductions onderneemt in matchmaking

R&F IntroducionsAudrey Laeremans uit Lille brengt mensen samen op weg naar een duurzame relatie. “Mensen samenbrengen en hen op weg helpen naar een liefdevolle en duurzame relatie, dat is mijn drijfveer”, zegt Audrey Laeremans van R&F Introductions. Het dating- en relatiebureau laat zich opmerken door een persoonlijke aanpak en door haar doelgroep: singles met niveau, bedrijfsleiders, zelfstandigen, hoger opgeleiden, bedienden en ambtenaren van midden- en hoger segment, profsporters, beroemdheden.

Zaakvoerster Audrey Laeremans profileert zich als een personal matchmaker en onderscheidt zich daarmee van andere relatie- en datingbureaus. “We combineren online datingfuncties met persoonlijke begeleiding. Ik maak er een punt van om elke klant te horen of te zien. Om hem of haar beter te leren kennen en gerichte partnervoorstellen te kunnen doen.”

Als telg uit een ondernemende familie kent de Kempense Audrey Laeremans de kneepjes van de bedrijfswereld. Met een master in Business Administration en een diploma Public Relations op zak, is ze een onderneemster pur sang. “De relatie- of datingsector heeft voor sommige mensen een mysterieuze connotatie. Maar ons bureau is een bedrijf als elk ander. Met dat verschil dat het ‘product’ dat we verkopen een we een heel persoonlijke service is.”

Het drietalige team van R&F Introductions telt 10 professionele dating coaches. De hoofdzetel bevindt zich in Lille, maar is actief in heel België, met kantoren in elke provincie.