Reynaers Aluminium wil 50 werknemers aanwerven

Reynaers Aluminium zoekt dringend 50 nieuwe medewerkers. Het bedrijf uit Duffel kijkt daartoe ook naar de Kempen. De arbeidsreserves in de brede regio zijn immers vrij beperkt.

Zondag is de Dag van de Wetenschap. Reynaers Aluminium opent daarom de deuren van zijn internationaal onderzoekscentrum, het Reynaers Institute. Het bedrijf maakt van de gelegenheid gebruik om kandidaat-werknemers te interesseren voor de activiteiten van de onderneming. Ze krijgen daartoe de kans om te solliciteren.

“Er zijn vandaag verscheidene functies vacant bij research & development, export, logistiek en aankoop en de administratie”, zegt woordvoerster Karin Struys. “We zoeken mensen op alle niveaus, van A2’s tot bachelors en masters.”

Kandidaat-werknemers zullen zondag in Duffel de kans krijgen om de activiteiten van het Reynaers Institute van dichtbij op te volgen. Tijdens een rondleiding maken de bezoekers kennis met de onderzoeks- en ontwikkelingsinstallaties en met het automatisatie- en opleidingscentrum. Ze zullen testen kunnen volgen voor de ontwikkeling van hoogtechnologische en architecturale systemen voor het bouwen en het verbouwen van de toekomst. Werknemers van Reynaers zullen de unieke R-Cube voor energetische testen op ramen en deuren demonstreren. Op die manier zullen de bezoekers de verschillen tussen goed en slecht isolerende ramen kunnen opvolgen.

Reynaers Aluminium is een toonaangevend Europees bedrijf dat duurzame en innovatieve architecturale aluminiumoplossingen produceert. Het bedrijf van Martine Reynaers heeft vandaag kantoren in 27 landen wererldwijd.