http://www.vbeez.com/Play/161227DD1

Het netwerkevenement Réveillon 2016 van Voka-Kempen ligt al wel enkele dagen achter ons, maar nu is er een toffe eventvideo beschikbaar en die willen we je niet onthouden. Is getekend: PFL uit Lille, die ter plaatse ook instond voor beeld, klank en licht. “Voor ons was Réveillon een bijzondere productie en die wilden we graag zelf op video registreren”, legt managing director Dominic De Gruyter uit.

Voor Réveillon 2016 pakte Voka-Kempen groots uit. Het decor was dan ook navenant: de immense serres en opslaghallen van tomatenbedrijf Den Berk Délice in Merksplas, die op zich al een bijzondere beleving boden. Meer dan 600 aanwezigen genoten van lekker eten en drinken, een gezellige sfeer en het buitengewone decor.

“Op de Réveillon tonen we graag wat we in onze mars hebben”, zegt Dominic De Gruyter. “Met een publiek van ondernemers en andere decision makers zitten we ook 100% in onze doelgroep. Het was plezant dat Voka maar zeker ook Den Berk Délice mee investeerden om nog mooier uit te pakken en er een succes van te maken. Voor Den Berk Délice maakten we intussen ook een bedrijfsfilm in 4K, die tegenover de traditionele bedrijfsfilm in full HD een vierdubbele resolutie heeft.”

Klik hier om de video te bekijken.

Bekijk hier alle video's van Made in Kempen.