reveillonDonderdag 10 december vindt Réveillon 2015 plaats, een event van Voka-Kempen waarmee de organisatie samen met vele honderden Kempense ondernemers het werkjaar in schoonheid wil afsluiten. Gastlocatie dit jaar is Kaneka in Oevel-Westerlo. “We bouwen drie lege hallen om tot een feestlocatie, door de relatief beperkte hoogte van de grootste hal een hele uitdaging”, zegt Dominic De Gruyter, managing director van PFL uit Lille, specialist in licht, geluid en beeld.

Voor het welslagen van het topevent slaat een aantal partijen de handen in mekaar. Hendrickx Feesten staat in voor de catering, Plant Rent voor de groene inkleding, Rent A Lounge voor het tijdelijke meubilair, PFL voor klank, licht en video, enz. Bouwfirma Vanhout.pro is al klaar met haar deel van de job: het slopen van enkele binnenmuren. “Van drie hallen moet één grote feestlocatie worden gemaakt”, legt De Gruyter uit. “Gelukkig is er ook een hoge hal van 13m hoog. Dat geeft ons de mogelijkheid om bijzondere projecties te doen op polystretch doeken, wat een zeer speciale sfeer brengt. De maandag voordien beginnen we al met opbouwen. Kaneka is een van oorsprong Japans bedrijf. We houden het dus ‘stijlvol Japans’.”

Vorig jaar uitverkocht
Vorig jaar woonden 650 Kempense ondernemers en kaderleden Réveillon bij. Enkele dagen voordien moest toen worden gemeld dat het event volledig was uitverkocht. Dit jaar staat de avond in het teken van Dreamology. Onder het motto ‘others have nightmares, we have dreams’ kijkt Voka-Kempen samen met gastheer Kaneka vol vertrouwen en positivisme te toekomst tegemoet met innovatie als sleutelwoord.