Réveillon 2014 volledig uitverkocht

voka-reveillon-12-2012-02De inschrijvingen voor Réveillon 2014, een groot netwerkevent van Voka – Kamer van Koophandel Kempen, zijn voortijdig afgesloten omdat het maximum aantal van 650 deelnemers is bereikt. De jaarlijkse Réveillon vindt donderdag 11 december plaats bij Ijsboerke in Tielen.

Op het einde van het jaar mag de blok er even af en is het tijd om de batterijen even op te laden. Ook bij de hard werkende Kempense ondernemers. Voka – KvK Kempen kiest meestal voor events met inhoud. Op het einde van het jaar mag het iets frivoler.

Een toffe avond onder ondernemers
“Met onze Réveillon proberen we onze leden elk jaar een moment aan te bieden om het werkjaar in stijl af te sluiten”, vertelt algemeen directeur Jan Hendrickx. “We kiezen bewust voor een licht programma met walking dinner en de nodige aandacht voor het showelement. De nadruk ligt tijdens de Réveillon op het hebben van een leuke avond in ondernemend gezelschap. Het feit dat het aantal aanwezigen ieder jaar stijgt – met dit jaar een recordaantal van meer dan 650 bezoekers – bewijst dat deze aanpak gesmaakt wordt. En volgend jaar moeten we dus duidelijk op zoek naar een grotere zaal. Ondernemers die zo’n ruimte ter beschikking kunnen stellen, mogen zich dus alvast melden (lacht)’

Het evenement vindt jaarlijks plaats bij een bedrijf dat lid is van Voka – KvK Kempen, dit jaar dus bij Ijsboerke. Vorig jaar namen 550 ondernemers deel.