Restaurant Louis failliet, zo ook 9 andere firma’s

fallietDe handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen Pavi bvba, Lichtaartsebaan 48 in Kasterlee, failliet verklaard. Het gaat om de vennootschap achter restaurant Louis. De uitbaters legden zelf de boeken neer. Er waren nog 2 werknemers actief. De rechtbank stelden Ria Piedfort en Petra Willems aan als curator.

Nog een andere horecazaak, De Eetkamer bvba, Patersstraat 157 in Turnhout, is failliet. Schuldeisers gingen over tot een dagvaarding. Curator: Tom Van Even.

Na dagvaarding moet de detailhandel in kleding Lycka Moda bvba, Steenweg Weelde 50 in Poppel, de deuren sluiten. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Seda Tek bvba, Diamantstraat 8 bus 418 in Herentals, moet de activiteiten stopzetten na een dagvaarding door schuldeisers. Het bedrijf was actief in de verwerking en conservering van vlees. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

De groothandel in bouwmaterialen Anmar België bvba, Mierdsedijk 116 bus 2 in Poppel, is failliet na dagvaarding. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Nog na dagvaarding sprak de rechtbank het faillissement uit van het adviesbureau R.S.G.S. bvba, Akkerstraat 1 bus 99 in Mol. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Diezelfde curatoren handelen ook het faillissement op dagvaarding af van Dixon International bvba, Hagelberg 17 in Olen. Het bedrijf verrichtte goederenvervoer.

De Turnhoutse rechter sprak het faillissement uit van Faction nv, Drukpersstraat 4A in Brussel. Dat gebeurde na dagvaarding. Curator: Patrick De Ferm.

Nog op dagvaarding valt het doek over Bemij nv, Rietweg 2 in Meerle, gespecialiseerd in beleggingstrusts en –fondsen. Curator: Katty Somers.

Jean-Luc Auto bvba, Grotesteenweg 18 in Geel, een groothandel in auto’s en lichte bestelwagens, moet na dagvaarding door schuldeisers de aan- en verkoop van voertuigen stopzetten. Curator Silvy Sterckx.