Renotec neemt gebuur Het Bourgondisch Huis over

renotecRenovatiespecialist Renotec uit Geel heeft Het Bourgondisch Huis overgenomen, een gespecialiseerde steenkapperij in hoogwaardig en ambachtelijk werk waarvan het terrein grenst aan dat van Renotec. “Doel van de overname is het zoeken van synergieën en mekaar te versterken naar de toekomst”, klinkt het bij Renotec.

Yves Sylverans, de vroegere mede-eigenaar van Het Bourgondisch Huis, blijft actief in het bedrijf als operationeel verantwoordelijke en ook het huidige personeel wordt overgenomen.

Specialisaties in eigen huis
Renotec focust op gespecialiseerde werken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten. Alle werkzaamheden rond restauratie, betonrenovatie, algemene verbouwingswerken tot riooltechnieken worden zoveel mogelijk uitgevoerd met mensen uit eigen huis. “Dat gaat van glas-in-loodrestauratie tot asbestsanering”, legt het bedrijf uit. “Met deze overname bevestigen we ons streven naar kwaliteit en leiderschap in de markt van gespecialiseerde werken.”

Bij Renotec werken 600 mensen, bij Het Bourgondisch Huis 5. Voor hen verandert er in principe niets na de overname. Ook de naam Het Bourgondisch Huis blijft verder bestaan.