Renault Kenis pakt nu ook dames in

ladies night Renault KenisOp 11 september zijn alleen dames welkom bij Renault Kenis in Turnhout. Zij worden uitgenodigd op de lancering van de nieuwe Renault Twingo.

Margot Kenis: „De allereerste Renault Twingo werd een icoon die vrolijkheid symboliseerde. Twintig jaar na de lancering vinden vele mensen dit autootje nog steeds sympathiek. Om ook van de nieuwe Twingo een “star” te maken, willen wij de lancering van dit nieuwe model op een aparte manier vieren. We organiseren daarom een heuse ladies Night. De lancering van een nieuwe auto alleen voor dames is nog niet vaak gebeurd in typische mannenwereld die de automobiel toch wel is.”

Waarom ladies only? „Dames hebben hun eigen smaak en voorkeur omtrent wagens. En over een avondje uit. En natuurlijk ook over buitenkansjes die ze alleen met hun beste vriendinnen willen delen. Het wordt een unieke avond, met naast de presentatie van de nieuwe Renault Twingo, een goed gevuld programma met een spetterende modeshow, gratis haarsessies, koekjes en pralines, een proefsessie van een gloednieuw restaurant, gratis make-up, een exclusieve juwelen- en handtassenshow, en de lekkerste wijnen en cocktails.”

Inschrijven kan trouwens op www.twingoandtheladies.be.