REM-B Hydraulics gaat partnership aan met Limburgse sectorgenoot

REM B HydraulicsREM-B Hydraulics, gevestigd in Beerse, is al 29 jaar gespecialiseerd in herstellingen, distributie en onderhoud van hydraulisch materiaal. Voor het verlenen van de beste service aan de klant gelooft REM-B Hydraulics sterk in een lokale aanwezigheid. Daarom gaat REM-B Hydraulics uit Beerse een partnership aan met het Limburgse Fluidgreen.

Philip Van Vaerenbergh: „Lokaal aanwezig zijn in een klein land zoals België lijkt vanzelfsprekend. Helaas strookt dit niet met de realiteit, want door oa. onze centrale ligging binnen West-Europa, ons weinig efficiënt wegennetwerk en onze hoge graad van bevolkingsdichtheid zijn we in België dagelijks gezegend met dichtgeslibde belangrijke verkeersaders. Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat Belgische automobilisten van alle Europese en Noord-Amerikaanse landen de meeste tijd verliezen in de file. Hierdoor worden we dagelijks geconfronteerd met relatief lange verplaatsingen in de tijd en tijd is een kostbaar goed, zeker bij dringende interventies. Dus ook bij ons geldt: Hoe dichter bij de klant, hoe beter.”

Net daarom had REM-B Hydraulics eerder dit jaar al twee nieuwe samenwerkingsverbanden opgezet met een partner in de buurt van Namen en een andere in Oostende. Met het nieuwe partnership komt de provincie Limburg aan de buurt.

Door het koppelen van kennis en ervaring wil de tandem REM-B Hydraulics en Fluidgreen de Limburgse markt sneller en efficiënter bedienen op het gebied van hydraulische service, herstellingen en verkoop. Beide partners kunnen samen beroep doen op 50 jaar ervaring: REM-B Hydraulics wordt in 2016 dertig jaar oud en Fluidgreen kan bogen op ruim 20 jaar branche-ervaring.