De wereldwijde aanbieder van werkplekken Regus heeft nu ook de Kempen ontdekt. De wereldspeler opende vandaag het Regus Herentals Industrie Center in de voormalige gebouwen van Atea aan de gelijknamige laan in Herentals.

Het nieuwe businesscenter beslaat het gelijkvloers en de tweede verdieping van het voormalige Atea-kantoorgebouw. De locatie was aantrekkelijk omwille van de directe aansluiting op de E313-snelweg en de nabijheid van een bus- en treinhalte.

Alle formules mogelijk
Het pand telt 61 kantoren, 234 vaste en 30 coworking plekken. De werkplekken zijn per uur, dag, week of permanent te huren. Daarnaast zijn er 5 vergaderzalen die afzonderlijk te huur zijn. Regus zegt zich in de regio te vestigen omdat de vraag er momenteel snel groeit.

William Willems, algemeen directeur van Regus België: “Ons nieuwste businesscenter leent zich uitstekend voor de vele start-ups uit de regio en de steeds groter wordende groep van kantoornomaden. De groei die voor coworking wordt voorspeld, is gigantisch. Momenteel is nog maar 2,6% van alle aangeboden kantooroppervlakte in ons land ingericht als coworking ruimte. Tegen 2035 zal dit meer dan 30% zijn. Regus speelt absoluut in op deze trend.”

De voorbije 2 jaar steeg het aantal Belgische locaties van Regus van 13 naar 36.