Het reclame- en beletteringsbedrijf RegaDesign uit Brecht heeft een huzarenklus achter de rug bij maatwerkbedrijf Lidwina in Mol. Dat veranderde vorig jaar van huisstijl waardoor ook alle wagens, spandoeken en vlaggen moesten worden vervangen. “Dit was voor ons een uitzonderlijk project”, zegt zaakvoerder Frank Rega.

“Voor Lidwina namen we het volledige wagenpark onder handen. Dat bestaat uit meer dan 40 wagens, van personenauto’s tot vrachtwagens. Binnen installeerden we een zandstraalfoloie en een one-way-vision. Buiten beletterden we de totems, hingen we nieuwe spandoeken in metalen frames en installeerden we nieuwe vlaggenmasten”, somt Frank Rega op.

Het merendeel van de opdrachten werd afgelopen zomer al uitgevoerd. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de wagens.

2-mansbedrijf
RegaDesign bestaat een 10-tal jaar en wordt naast de zaakvoerder gevormd door Luc Goetelen. Het bedrijf biedt zijn klanten een brede waaier aan promotiemateriaal: belettering, spandoeken, stickers, borden, enz. Belangrijke klanten zijn de tuincentra van Pelckmans, Aannemingen Van Wellen, All Car Rent en ook Tanktransport Thys uit Merksem liet zijn volledige vloot beletteren door de specialisten uit Brecht.