Recordopkomst Jaardiner Voka Kempen (+ foto’s)

De meer dan 300 aanwezigen uit de Kempense ondernemerswereld zorgen vrijdag in Geel voor een record bij het Jaardiner van Voka Kempen. “Voor het derde jaar op rij mogen we een recordopkomst noteren en dat is toch wel fijn”, zegt Jan Hendrickx, directeur van Voka Kempen. Tijdens een academische zitting worden de Voka-ambassadeurs in de bloemetjes gezet.  Nadien kregen Groep Spranco (Voka Kempen Noord), SAS Koffie (Voka Kempen Midden), Dillen Bouwteam (Voka Kempen Oost), Laborex (Voka Kempen Zuid) en Drukkerij Bulckens/ZwartopWit (Voka Kempen West) allemaal een LON-award van de Lokale OndernemersNetwerken, een prijs die voor het eerst werd uitgereikt.

De aanwezige ondernemers zijn ook getuige van het feit dat Drukkerij Bulckens/ZwartopWit uit Herenthout de Prijs Ondernemen 2013 in de wacht sleept. Die prijs wordt sinds 1987 uitgereikt aan een toonaangevend bedrijf uit de regio met schitterende resultaten de voorbije jaren.

Nadien was het op het Jaardiner tijd om gezellig bij te praten. Onze fotograaf Joren De Weerdt legde enkele sfeervolle momenten vast.