Rechtbank Turnhout spreekt 8 falingen uit

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen acht faillissementen uitgesproken.

Produce & packaging nv, Beersebaan 44 in Rijkevorsel, was gespecialiseerd in de teelt van pit- en steenvruchten. De onderneming werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Tom Van Even.

Ook Stoeterij Kalipso bvba, Renderstraat 118 in Westerlo, een groothandel in levende dieren, werd door schuldeisers tot de faling gedagvaard. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

AV Projects bvba, Hoekeinde 97 in Merksplas, actief in personenvervoer, moet zijn werkzaamheden stopzetten op last van de handelsrechter. Het bedrijf werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Wim Nysmans.

De producent van papier en karton Euro Channell Int nv, Ispralaan 29 in Mol, werd eveneens gedagvaard door schuldeisers en failliet verklaard. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Ook Gitte Scheipers Transport Comm.V, Hovenierstraat 55 in Mol, werd failliet verklaard op dagvaarding. Het bedrijf realiseerde goederenvervoer over de weg. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans. De vennoten Vienna De Raet en Gitte Scheipers deelden in het faillissement.

De horecazaak die werd uitgebaat door Leysen en Co nv, Kloosterstraat 4 in Ravels, moet de deuren sluiten op last van de rechtbank na een dagvaarding door schuldeisers. Curator: Mark Bruurs.

Incentive Travel nv, Begijnhof 10 in Herentals, legde zelf de boeken neer, waarna de rechter het reisbureau failliet verklaarde. Curator: Kristof Benijts.

Tot slot moet ook Lymra Trading bvba, Lijsterbesstraat 50A in Herenthout, de activiteiten staken. Het bedrijf in handelsbemiddeling vroeg zelf de faling aan. Curator: Steven Heylen.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.