fallietNaast het faillissement van Karlie Flamingo sprak de Turnhoutse handelsrechter vandaag nog 7 faillissementen uit.

Tribute RS cvba, Rauwelkoven 87 bus G in Geel, specialiseerde zich in het vervaardigen van aanhangwagens, caravans en opleggers en voerde een handel in motorvoertuigen. Het bedrijf werd gedagvaard door schuldeisers en failliet verklaard. Curator: Tom Vandecruys.

Adrian Nicolae Costache, Kampheidelaan 58 in Turnhout, voerde interieurwerkzaamheden uit maar moet daarmee stoppen na een dagvaarding tot faillissement. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Spyrelli bvba, Gebroeders De Winterstraat 8 in Lille, baatte een horecazaak uit. Die moet op slot na een faillissement op dagvaarding. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Nog een horecazaak die de deuren moet sluiten, maar ditmaal op aangifte. Aan de Molenstraat 13 in Herentals baatte Ernestina Heylen een café uit. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

De groothandel in groenten en fruit Agri-Esbe Logistics bvba, Dorp 49 in Herselt, legde zelf de boeken neer. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

De binnenvaartrederij Neerlandic Tankers II bvba, Rode Driezen 33 in Olen, werd failliet verklaard op aangifte. Curator: Ludwig Peeters.

Ook Brasserie Het Wafelhuis bvba, Grote Markt 19 in Turnhout, is failliet op aangifte. Curator: Ronny Ceusters.