De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen 11 falingen ingeleid.

Rozalina Georgescu, Lakenmakersstraat 13/0101 in Mol, baatte een eetgelegenheid uit. Ze vroeg zelf de faling aan. Er waren nog 2 medewerkers in dienst. Curator: Eef Stessens.

Nog op aangifte valt het doek over De Hoeven Sauna cvba, Dorp 12 in Rijkevorsel, een sauna met café. Curator: Steven Heylen.

Bouwbedrijf J&F Company bvba, Geneinde 188 in Westerlo, moet de activiteiten stopzetten na een faling op aangifte. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

Cateringbedrijf ’t Meuleke Catering bvba, Stationsplein 2 in Tielen, legde de boeken neer waarna de onderneming failliet werd verklaard. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Partner bvba, Rauwelkoven 87P in Geel, runde een café en werd failliet verklaard na dagvaarding. Curator: Gert Verreyt.

Sammy Verboven, Botermarkt 14A in Herenthout, stapte zelf naar de rechtbank om zijn bedrijf in isolatie en dakwerken SV Solutions failliet te laten verklaren. Curator: Steven Heylen.

Een ander bedrijf in dakwerken, Efficient Building Solutions VOF, Dikberd 8/A in Herentals, legde ook de boeken neer. Vennoten Glenn Van Houtte en Kim Willems delen in het faillissement. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

H.F. Bieling Import/Export bvba, Riyadstraat 7 in Meer, specialiseerde zich in het onderhoud en de herstelling van landbouwtractoren, motoculteurs en gazonmaaiers. Het bedrijf werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Patrick De Ferm.

Naomi Gambier, Victoriestraat 4 in Turnhout, baatte een horecazaak uit. De deuren daarvan gaan op slot na een faillissement op aangifte. Curator: Ronny Ceusters.

Ook de horecazaak van Peggy Van Gansen, Vooreel 2 in Ravels, gaat voor onbepaalde tijd dicht na een faling op aangifte. Curator: Benny Backx.

Schoenwinkel Schoentje op een rij bvba, Vuurmolenstraat 11 in Balen, is failliet op aangifte. Curatoren: Noël Devos en Geert Naulaerts.

De schuldvorderingen moeten worden ingediend voor 4 april 2017.

Nog meer faillissementen en stopzettingen van ondernemingen vind je via deze link.