De handelsrechtbank in Turnhout sprak vanmorgen het faillissement uit van een reeks vennootschappen.

Earlyson Marcos, Steenweg op Antwerpen 25/B003 in Turnhout, had een bedrijfje in sport- en recreatieonderwijs maar werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Ronny Ceusters.

F. by Jay bvba, Stationsstraat 1/4 in Geel, was actief in de verkoop van eetwaren en dranken. Na dagvaarding moet het bedrijf zijn activiteiten stoppen. Curator: Paul Van Rompaey.

Metalli bvba, Oosteneind 29 in Kasterlee, legde zelf de boeken neer. De vennootschap specialiseerde zich in de handel in onroerende goederen en projectontwikkeling. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Ook Algemene Renovatiewerken Smeyers bvba, Kromstraat 15 in Mol, vroeg zelf het faillissement aan. Curatoren: Gert Hermans en Antje Van Overstraeten.

Glenn Peeters, G. Vandenheuvelstraat 144 in Herselt, runde een markt- en straathandel in voedingsmiddelen, maar werd gedagvaard door schuldeisers. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

Nog na dagvaarding moet verzekeringsagent Hans Kelber, Leeuwerikheide 114 in Balen, zijn werkzaamheden stopzetten. Curator: An Notelteirs.

Dagbladhandel L&L bvba, Herenthoutseweg 5 in Herentals, besliste om zelf de faling aan te vragen. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Stefan Saelen bvba, Kerkstraat 35 in Hulshout, was actief in de interieurbouw maar sluit op eigen initiatief de boeken. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

De handelaar in grondstoffen Interreli Europe bvba, Karrekietstraat 28 in Mol, is failliet op aangifte. Curatoren: Gert Hermans en Antje Van Overstraeten.

Luc Elst, Schransstraat 4 in Grobbendonk, baatte café Oki Doki uit. Hij vroeg zelf de faling aan. Curator: An Notelteirs.

Indienen van de schuldvorderingen voor 25 juli 2017.

Nog meer recente falingen en stopzettingen van ondernemingen vind je hier.