P*uur heeft na vijf jaar meer dan duizend klanten

p*uurAfgelopen weekend vierden de bedrijven P*uur en P*uur Pro uit Bouwel hun vijfjarige bestaan. Dienstenchequebedrijf P*uur levert poets- en strijkhulp aan particulieren. P*uur Pro organiseert poetsdiensten voor bedrijven.

De peiler die zich focust op particulieren heeft intussen 136 poetshulpen in dienst, samen met drie administratieve medewerkers. 27% van hen is Belg, 63 % is van Portugese afkomst en de overige 10% komt uit andere landen. Mensen uit kansengroepen krijgen de mogelijkheid om een vaste job met flexibelen werkuren uit te oefenen. Het bedrijf is destijds opgericht door Carla Pinto Vieira, die nog altijd operatief directeur is. Aandeelhouders zijn Koen en Nicole Messely en Vlaams volksvertegenwoordiger Martine Taelman. Meer dan duizend klanten doen op een beroep op P*uur.

Professionele sector
P*uur Pro is de bedrijfstak die zich specialiseert in dienstverlening aan bedrijven. Er wordt gepoetst in bedrijven kantoren, en diverse praktijkruimtes van vrije beroepen. Inmiddels stelt ook dit bedrijf 11 mensen te werk. P*uur Pro zet in op een persoonlijke service op maat van de klant en garandeert stabiliteit van de poetsploegen. Beide bedrijven samen realiseren een omzet van zo’n 3,5 miljoen euro.