De Nederlandse landskampioen PSV Eindhoven reikt de hand aan het Kempense bedrijfsleven om zich aan te sluiten bij het bestaande businessnetwerk. Het doet hiervoor een beroep op Günther Peeters, zaakvoerder van GPEC Events & Communication uit Mol. Die wil meer Kempense bedrijven met hun klanten, personeel en relaties richting het Philips Stadion loodsen.

Peeters was al enkele keren te gast bij PSV. “Ik was van bij de eerste keer onder de indruk van de topcatering en de gezellige, bijna Kempense sfeer die er bij PSV hangt”, zegt hij. “Ik heb er nu zelf 2 business seats, naast mijn seats bij KVC Westerlo.”

Contactpersoon
De bedrijven en relaties die zakelijk aan PSV zijn verbonden, vormen samen onder de noemer PSV Business één van de grootste zakelijke netwerken van Zuid-Nederland. Sales manager Nick de Graaf sprak Günther Peeters aan om als contactpersoon van PSV voor België te fungeren. Voor de tweede helft van het voetbalseizoen wordt voor een aantal wedstrijden een all-in pakket aangeboden.

“We steken de hand uit naar bedrijven over de grenzen heen en gaan ervoor zorgen dat ze blijven terugkomen. Wie weet starten we binnenkort wel een extra businessclub op voor België”, aldus sales manager Nick de Graaf.