InZicht heet het magazine van de provincie Antwerpen dat ondernemers moet aanzetten tot innoveren en samenwerken. Het verschijnt 1 keer per semester en het thema van het eerste nummer is duurzame energie.

Het tijdschrift presenteert zich als ‘een fris magazine waarin naast innoverende voorbeelden uit de regio, zaakvoerders meteen praktische informatie krijgen om zelf aan de slag te gaan’. In het eerste nummer gaat het over de uitdaging die bedrijven ervaren om energie op een duurzame en betaalbare manier aan te kopen of te winnen. Kempense thema’s zijn de geothermieprojecten op de Ballmat-site in Mol en bij Janssen Pharmaceutica in Beerse. Nog meer innovatieve energie bij Hydrogenics (Oevel), Borit (Geel) en WaterstofNet (Turnhout). Ook de Kempen Insect Valley geniet van een bijzondere aandacht bij de samenstellers.

Deze week valt het nieuwe magazine bij 8.000 ondernemers uit de provincie Antwerpen in de brievenbus. Wie dat toch niet ontvangt, kan zich bij de provincie inschrijven voor een gratis abonnement.