Pro Industries gaat op internationale toer

Pro Industries is als audiovisueel bedrijf ongetwijfeld de nummer één in de regio-Turnhout. De onderneming van Guy Hermans wil nu verder doorbreken. Een gespecialiseerd magazine heeft het bedrijf ondertussen in de Belgische top-10 gezet. Meer dan 150 eventprofessionals noemden spontaan de naam van de expansieve Kempense KMO voor de organisatie van bedrijfsevenementen.

Zaakvoerder Guy Hermans heeft van Pro Industries zijn levenswerk gemaakt. Hij is al meer dan 10 jaar professioneel bezig met licht, geluid en audiovisuele apparatuur. Hij organiseert in dit opzicht zowel bedrijfsevenementen, beurzen, productlanceringen, publieke evenmenten als gewone trouwfeesten. “Wij proberen elk eventconcept samen met de klant uit te werken”, zegt Madiken Verboven van het bedrijf. “Onze wel erg persoonlijke aanpak is ook de slagkracht van onze onderneming.”

Pro Industries groeit ondertussen internationaal uit. Onder meer voor Hasbro en Komani is het bedrijf mee betrokken in de Europese tour van beide speelgoedbedrijven. “Op die manier zetten wij onze organisatie ook sterker op de kaart.”

Hermans leverde onlangs ook materiaal voor het recente Festival van de Creativiteit in Turnhout. Pro Industries was eveneens betrokken bij de opening van de vernieuwde grote markt in de stad.

Pro Industries realiseerde verleden jaar een omzet van 500.000 euro. Het bedrijf heeft vier vaste personeelsleden in dienst.