Prijsbeesten staan centraal in Made in Kempen in GVA

In de wekelijkse bijdrage Made in Kempen in Gazet van Antwerpen – editie Kempen staan deze maandag enkele Kempense prijsbeesten centraal. Onze ondernemingen en bedrijfsleiders doen het goed. Ze gingen de voorbije maanden meermaals aan de haal met enkele belangrijke awards en erkenningen.

OVI uit Olen pakte met het hapje Trésor de prijs voor één van de beste innovaties van 2012 tijdens de INN Awards. Daarmee is het hapje een veel-winnaar, want eerder sleepten ze ook al enkele andere prijzen in de wacht. Niet enkel bedrijven vallen in de prijzen, ook dienstverleners. Bedrijven- en conferentiecentrum De Basis op Kamp C in Westerlo heeft er een erkenning bij. Met De Groene Sleutel zijn ze beloond voor hun milieubewuste aanpak.

Daarnaast zijn er ook nog heel wat andere bedrijven en ondernemers die een prijs in de wacht sleepten. Made in Kempen, iedere maandag in de editie Kempen van Gazet van Antwerpen. Heeft u nog tips, nieuws, suggesties, …, laat het ons dan weten via redactie@madeinkempen.be.