F_Prijs Ondernemen -  SEGERS INTERIEURDe 30ste Prijs Ondernemen, uitgereikt door Voka-Kempen, gaat naar Segers Interieur uit Retie. Tijdens een galadiner in Alta Ripa in Oud-Turnhout kregen zaakvoerders Johnny en Kris Segers de award overhandigd uit handen van voorzitter Ronny Van Broekhoven. De publieksprijs was voor Gebroeders Geens uit Hoogstraten.

“Segers Interieur is een familiebedrijf dat een prachtig maar heel bewust parcours heeft afgelegd”, zegt juryvoorzitter Betty Vervoort. “Alles staat in het teken van de huidige en toekomstige behoeften van hun klanten. Het bedrijf weet zich voortdurend te hernieuwen door te investeringen in machines, software en medewerkers. Alles op maat en professioneel. De klant verrassen is en blijft hun uitdaging.”

Schijnwerpers
“We zijn enorm blij met deze award”, zegt zaakvoerder Johnny Segers. “Omwille van verschillende redenen. Om te beginnen is het een bekroning voor ons hele team. Al onze mensen werken keihard en het is heel fijn om te zien hoe blij zij met deze prijs zijn. Het is een beloning voor al het werk dat we samen gepresteerd hebben en een stimulans om zo verder te doen. Ten tweede plaatst deze prijs de schijnwerpers op ons bedrijf, waardoor we aan iedereen onze kwaliteiten kunnen tonen. En ten slotte doet deze award mijn vader ontzettend veel deugd. Voor hem is het een bevestiging dat de keuzes die hij maakte en de opofferingen die hij daarvoor moest doen, tot iets zeer mooi hebben geleid.”

Andere genomineerden voor de Prijs Ondernemen 2016 waren Gebroeders Geens (Hoogstraten), Lavetan (Turnhout), Novatech (Olen) en Hout Luyten (Morkhoven).