RoboJob heeft in Japan de Fanuc Application Award gekregen. Het Heistse bedrijf ontving deze prestigieuze award voor zijn baanbrekend werk bij de automatisering van CNC-machines. RoboJob is ook nog genomineerd voor 2 andere prijzen.

Fanuc is wereldwijd marktleider in robotica en reikt om de 2 jaar awards uit om vooruitstrevende bedrijven in de kijker te zetten. De prijs gaat naar bedrijven die op wereldvlak uitzonderlijke volumes hebben afgenomen bij Fanuc en ook uitblinken in innovatie. RoboJob ging dit jaar met de hoofdprijs aan de haal.

“Dit is een enorme erkenning voor het harde werk van heel ons team de afgelopen jaren”, aldus een fiere CEO Helmut De Roovere. “Als marktleider in de automatisering van CNC-machines zetten we volop in op innovatie en productontwikkeling. Onze collega’s in het R&D-team nemen hierin het voortouw en deze award is dan ook volledig hun verdienste.”

Extra motivatie
RoboJob vierde in 2017 zijn 10de verjaardag en kan terugblikken op een mooi groeitraject. Het bedrijf telt 35 werknemers en heeft bijna 500 installaties uitgevoerd in binnen- en buitenland. “Het doet enorm veel deugd om hiervoor erkenning te krijgen van een wereldspeler als Fanuc. Dat een Belgische kmo uit Heist-op-den-Berg op dit internationale podium zulk een prestigieuze award mag ontvangen, motiveert ons enkel maar om nog een tandje bij te steken en te blijven investeren in innovatie.”