pregoPrego bvba uit Olen levert cateringdiensten aan diverse bedrijven en particulieren en gaat voortaan voor een nog betere kwaliteit en service. De onderneming is voornamelijk actief op de markt van huis-aan-huislevering van volledige maaltijden voor hulpbehoevende personen en alleenwonenden in de ruime regio. Het behaalde onlangs een Smiley-label en breidt haar diensten uit met de levering van broodmaaltijden aan huis.

Het Smiley-label toegekend door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) kent dit label toe als erkenning voor de autocontrole en de gegarandeerde voedselveiligheid. “Dit betekent dat het volledige team van Prego heeft aangetoond dat ze over een degelijk autocontrolesysteem beschikt dat ervoor zorgt dat de gebruikte producten in alle stadia van het productieproces voldoen aan de wettelijke voorschriften inzake voedselveiligheid en kwaliteit”, licht zaakvoerder Mark Bellens toe.

Naast het aanbieden van kwaliteitsmaaltijden bezorgt Prego vanaf nu ook vers brood en beleg aan huis. Hiervoor gaat Prego samenwerken met een warme bakker uit de regio.

“Door het dagelijkse contact met onze klanten stelden wij vast dat er niet enkel nood is aan een gezonde warme maaltijd. Veel personen hebben echter ook moeite om elke dag vers brood en beleg op tafel te krijgen. We starten met de bedeling van wit en grof gesneden brood. Voor alleenwonenden zijn er ook halve broden beschikbaar. We bieden een basisassortiment broodbeleg maar dat kan, afhankelijk van het succes, snel uitgebreid worden.” Door het brood samen te bezorgen met de warme maaltijd, worden er geen extra distributiekosten aangerekend aan de klant.