PP Haard en Parket opent tweede vestiging

PP Haard en Parket - vestiging RanstBegin augustus opende PP Haard en Parket, de speciaalzaak voor parketvloeren en haarden uit Geel, een tweede vestiging in Ranst aan de Liersesteenweg 38. De vestiging  in Ranst biedt een uitgebreide selectie van gashaarden, houthaarden, voorzetkachels en parketvloeren gepresenteerd in een mooi kader.

De opening van het tweede pand in Ranst, naast het bestaande pand in Geel, kadert in de strategie van PP Haard en Parket om haar klanten nog beter te dienen.  Van hieruit kunnen klanten vanuit de wijde omgeving van Lier bediend worden. Net als in Geel werden ook in Ranst leefruimtes gecreëerd met combinaties van gashaarden, houthaarden, voorzetkachels en parketvloeren. De gepresenteerde stijlen variëren van modern, strak tot eigentijds en klassiek. De showroom in Ranst komt onder de dagelijkse leiding van Hans Van Houtven.

Nick Van Peer en Hans Van Houtven, zaakvoerders van PP Haard en Parket, volgen een duidelijke strategie voor beide vestigingen: “In onze vestigingen bieden wij de klant een totaalconcept aan. Ruim en overzichtelijk, met de nodige aandacht voor iedere stijl en elk budget. Het is niet onze ambitie om een budgetspeler te zijn. Het garanderen van een stipte planning, correcte werfopvolging en het afleveren van kwalitatief hoogstaand werk is waar wij het verschil maken.”

PP Haard en Parket is de speciaalzaak voor kwaliteitsvolle parketvloeren en haarden en werd in 2005 opgericht door zaakvoerder Nick Van Peer. Met de komst van Hans Van Houtven groeide PP Haard en Parket gestaag door, met de opening van de tweede vestiging in Ranst tot gevolg. PP Haard en Parket beschikt over een eigen plaatsingsdienst en werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde, kwalitatieve merken. Voor haarden is dat o.a. Stûv, Bellfires, Tulp, Barbas, Flam, Harrie Leenders en Gysen Stijlschouwen. Voor parket zijn dat merken als DiLegno, Hemwood, Collstrop, Brems en Moso.

Verwant en interessant: