Politie koopt bij Mon-tra Sport

De federale politie heeft meerdere  langetermijncontracten lopen bij Mon-tra Sport in Beerse. Het gaat om de levering van sportkledij, sportschoenen en werkkledij.

Mon-tra Sport spitst zich al vele jaren toe op openbare aanbestedingen van overheidsinstanties. Concreet vooral politie en brandweer bv. Het familiebedrijf uit Beerse is een geputeerde leverancancier van sportmateriaal, fitness-toestanden en sportaccessoires. Vanuit Beerse worden oa. de merken New Balance en Speedo verdeeld.

“Het gaat relatief goed met de firma”, zegt Monica Geenen. “We hebben onlangs ook nog nieuwe contracten betekend met de brandweer van Antwerpen en Gent. De politie van Oostende heeft een nieuwe bestelling geplaatst en ook de NMBS heeft een vervolgorder doorgegeven.”

Dit neemt niet weg dat de latente financiële crisis toch wel even een schaduw werpt over de toekomst. “Wanneer de overheid het budgettair moeilijker heeft worden er minder vlot bestellingen geplaatst of duurt het allemaal wat langer vooraleer het bestaande materiaal vervangen wordt. Uiteraard voelen wij dit dan wel.”

Mon-tra Sport is al 15 jaar op de markt.