Dienstenchequebedrijf Het PoetsPaleis opent eind deze week een nieuw kantoor in O.L.Vrouw Olen. Dat wordt het 7de in de Kempen. Tegelijk plant het bedrijf van zaakvoerder Bart Keynen 100 extra aanwervingen in de loop van dit jaar.

Het PoetsPaleis bestaat 6 jaar. In 2014 had de onderneming de ambitie om binnen de 3 jaar 300 jobs te creëren. “Deze kaap hebben we al overschreden en voor dit jaar hopen we nog eens 100 medewerkers extra aan te werven”, vertelt Bart Keynen. “De grootste of de beste worden is niet onze ambitie, maar wel dat de mensen zeggen dat je voor je huishoudhulp bij het PoetsPaleis moet zijn.” Medewerkers van het bedrijf komen aan huis bij meer dan 4.000 gezinnen.

Hart van de Kempen
“Met Olen zitten we in de kern van ons werkgebied en het hart van de Kempen”, aldus nog de zaakvoerder. “Het is de missing link tussen onze kantoren van Westerlo, Herenthout, Lille en Mol.” Vanuit het nieuwe kantoor wil het bedrijf de huishoudhulpen en klanten in Olen en omliggende gemeenten bedienen. “Naast het familiale vinden we lokale aanwezigheid heel belangrijk. We willen mensen dichtbij huis helpen, door mensen die hetzelfde dialect spreken.”

Het 5-jarige bestaan hebben ze laten passeren, maar van het 6de jaar willen ze iets bijzonder maken. “We hebben een feestcomité opgericht en dat is bezig met het organiseren van allerlei zaken, waarvan de apotheose is gepland op zondag 3 september. Dan vindt een familiedag plaats waarop al onze medewerkers met hun gezin worden uitgenodigd.”