PKF-VMBPKF-VMB Kempen, ook gekend als boekhoudkantoor Marc Willems, is een gevestigde waarde binnen de Kempense accountancy- en taxwereld. Naar aanleiding van het 35-jarige bestaan is het kantoor recent verhuisd naar… 1 verdieping hoger.

Voorheen deelden het boekhoud- en verzekeringskantoor van Marc Willems dezelfde ruimte in een pand aan de Nieuwstraat in Mol. Maar door een fusie van de verzekeringsactiviteiten onder de nieuwe entiteit BeMo drong een splitsing zich op.

Zaakvoerders van PKF-VMB Kempen zijn Marc Willems & Diana Leyman. In 35 jaar hebben ze hun zaak door hun gedrevenheid en passie naar een steeds hoger niveau getild. In het kantoor zijn intussen 5 medewerkers actief.

Diverse expertises
Het Molse kantoor behoort al enkele jaren tot de groep PKF-VMB. PKF-VMB Kempen specialiseert zich op het vlak van KMO-wetgeving, financieel en fiscaal advies. Een van hun troeven is erfopvolging en de overdracht van familiale ondernemingen. Door de samenwerking met PKF-VMB wordt de expertise uitgebreid met diensten op het vlak van audit, interne controle, consolidatie maar ook IFRS.

Klanten die fysiek een bezoek aan het kantoor willen brengen, moeten vanaf nu dus dat trapje hoger nemen.