Digitaal agency Pixeo ruilt zijn stek aan de Retieseweg in Geel voor een nieuw kantoor op de bedrijvenzone Hoge Mauw in Arendonk. Het bedrijf vestigt zich daarmee in de buurt van een aantal grote klanten zoals Nordex, B&R Bouwgroep en GewaDrupo. De verhuizing kondigt meteen ook een nieuw tijdperk aan.

Pixeo heeft zich jarenlang toegespitst op de bouw van websites maar verruimde zijn dienstverlening naar een totaalservice op het vlak van de commercialisering en optimalisatie van de website via verschillende digitale marketingtechnieken.

“Onze dienstverlening evolueert naar het op lange termijn meedenken en begeleiden van de klant als een vaste digitale partner”, legt zaakvoerder Koen Mertens uit. “Dat bewijst ook de recente aanvulling van het logo met de tagline ‘Pixeo, digitale raadgevers’.”

Nieuwe collega
Ook in aantal medewerkers zet Pixeo verdere stappen en verwelkomt Nick Goris als nieuwe collega binnen het team. Nick heeft alvast zijn intrek genomen in het nieuwe kantoor aan de Hoge Mauw en zal mee zijn schouders zetten onder de vernieuwde visie en aanpak van het bedrijf.

Naast de geciteerde bedrijven werkt Pixeo onder andere nog voor Brepols, ’t Soete, Wollini en anderen.